najaar 2020 himla servetten

Autumn has arrived…

De herfst is gearriveerd…

Misschien heb je er helemaaaaal geen zin in en waan je vaak nog terug aan die mooie zwoele zomerse dagen en lange avonden.. maar de herfst is er en dat hebben we gemerkt de afgelopen dagen.. regen, regen en nog eens regen! 

Ik vind het zelf een van de mooiste jaargetijden.. de kleuren die je dan in de natuur ziet, de dagen dat het zonnetje schijnt en alles goud lijkt! En ook de dagen dat het waait en er lekker veel regen valt.. binnen blijven en genieten van je huisje en elkaar. Ieder jaargetijde heeft zo zijn eigen unieke elementen en probeer er lekker van de genieten!! 

Voor het najaar hebben we weer een aantal prachtige kleuren binnen en daar zullen we de komende weken mee stylen en je daarvan laten meegenieten. Cognac, aubergine en bordeaux zijn van die prachtige warme kleuren waar we geen genoeg van kunnen krijgen! 

Bijvoorbeeld deze combinatie van linnen servetten van Himla: Ash, Kohl, Amber en Mauve. De servetten liggen op het Khaki kleed, een prachtige nieuwe najaarskleur die we net binnen hebben! En uiteraard zijn ook de tafelkleden in dezelfde kleuren als de servetten verkrijgbaar… 

Love autumn! 

X-D. 

najaar 2020 himla servetten
CLOSE

Filter

toon de blokken hulp

Prijs

Merken +

Product Kleur +

Product Materiaal +

Product Diameter +

Aantal personen +

Serie +

Add to cart