Broste Copenhagen servies

Broste Copenhagen servies

Het Zweedse merk Broste Copenhagen bied een totale scandinavische lifestyle ervaring die prachtig is! Nonchalant toch elegant… Hier kan je je hele huis zonder pardon in omtoveren.. 

We hebben voor 2 servieslijnen gekozen die je gegarandeerd een te gekke tafelschikking bieden: De Nordic Coal en de Nordic Sand. 

Nordic CoalNordic Sand


Stoneware

Beide servieslijnen zijn gemaakt van stoneware – steengoed. Steengoed is een nieuwe variant van aardewerk. Aardewerk is vrij broos en kan snel kapot gaan. Bij steengoed hebben ze een mix gemaakt van aardewerk + porselein. Porselein is het sterkste keramiek wat je kan kopen omdat dit deels gemaakt is van beenmerg en zeer heet gebakken wordt. 

Aardewerk is de nieuwe trend omdat we hiermee ook kleuren en verschillende vormen kunnen aanbieden. Daarnaast is het iets goedkoper dan porselein… ook fijn! “Care guide”

Steengoed – het servies van Broste Copenhagen kan gewoon in de vaatwasser, oven en magnetron.

Ondanks dat steengoed sterk is, kan je een scherfje verliezen als je tegen een stenen aanrecht aan tikt. Dit is niet onoverkomenlijk dus let alsnog goed op en doe altijd “voorzichtig” met je servies. 


Meer van Broste Copenhagen?

En ja… Broste Copenhagen maakt zoveel meer dan alleen servies. We hebben ook servetten, glaswerk en accessoires in ons assortiment. 

Wil je meer zien? Kijk dan op de website van Broste Copenhagen.

Wil je graag iets bestellen wat Table Things niet in het assortiment heeft? Neem even contact op, dan gaan we voor je aan de slag.