Cutipol kinderbestek Alice

✓ Grootste online Cutipol assortiment in Nederland ✓ Gratis verzending ✓ Gratis retour ✓ Snel in huis

Wow, hoe leuk?!? Dit is toch helemaal te gek Cutipol heeft zelfs aan onze kinderen gedacht! Volledig in style met de Goa kleuren hebben we nu ook kinderbestek! 

En kijk, in het mat goud! Chique de friemel! 

“Care guide”

Hoe houd je je Cutipol bestek echt lang mooi?

Vaatwasser

Het Cutipol bestek is vaatwasmachinebestendig. Minimaliseer langdurig contact met de stoom van de vaatwasser door het bestek te verwijderen zodra de wascyclus is afgelopen. Reinig daarna elk item met een zachte, droge doek. Het is het echt waard…

Afwassen

Was na gebruik alle voedselresten zo snel mogelijk af met heet water en een neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik bij het afwassen geen schuursponsjes!

Kunsthars heft

Om de donkere kunsthars heften (handvatten) langer mee te laten gaan en een meer kleurrijke tint te behouden, raden we aan een vochtinbrengende lotion of een paar druppels plantaardige olie aan te brengen. Dit geldt voor alle modellen met een kunsthars heft zoals Goa, Noor, Ebony en Kube.

Mesbladen

Wees extra voorzichtig met messen. Staal, dat een hogere snijkracht en hardheid geeft, is mogelijk minder weerstand tegen oxidatie. Zorg ervoor dat messen direct na gebruik worden gewassen en goed worden gedroogd voordat je ze op een droge plaats opbergt.

Corrosie

Vanwege het percentage koolstof in alle messen en het bestaan ​​van koper in goud- en roségoudcoating, is het raadzaam om geen agressieve, op chloor gebaseerde of anti-kalkhoudende reinigingsmiddelen te gebruiken, omdat deze kunnen vlekken of roesten.

Minimaliseer krassen

Plaats het bestek voorzichtig in de vaatwasser. Om krassen te voorkomen, moet bestek niet in contact met elkaar komen, met name gepolijste en matte afwerkingen. We raden aan om de messen apart in de vaatwasmachine te plaatsen.

Meer Cutipol bestek…

Cutipol produceerd nog veel meer series. Zoals de andere eigentijdse lijnen als Noor, Kube, Bauhaus en Solo. Maar ook klassieke items zoals de Alcantara en de Sevigne. En wat dacht je van het te gekke bestek voor kinderen de Alice? 

Wil je meer zien? Kijk dan op de website van Cutipol.com En wil je graag iets bestellen wat Table Things niet in het assortiment heeft? Neem even contact op, we helpen je heel graag!

CLOSE

Filter

Categorie -

Merken -

Collectie -

Afwerking -

Kleur -

Materiaal -

Afmeting -

Add to cart