Summer styles bohemian

Summer styles // Bohemian

Summer Styles // Bohemian

YESSSS!!! We gaan de zomer vieren met nieuwe thema’s/ styles: Summer Styles. Iedere week een nieuwe style uitgelicht in te gekke inspirationele foto’s -> handig zo shop je direct de hele look… Deze week beginnen we met de Summer Style Bohemian… we kunnen heerlijk wegdromen bij rotan, grassen, hout, roze, linnen… 

Combineer rustige aardse tinten met aardse materialen – plastic is not done… Haal wat van die mooie sierpluimen in huis, in een vaasje op een bijzettafeltje en hoppa daar ga je al. Deze zomer zijn de papieren/jute onderzetters of placemats mega populair. Wat een leukerds zijn het! Combineer eindeloos met zachte naturel tinten en materialen…

Een aantal stylen vind je hier & shop direct de hele look met het boodschappenlijstje er onder! Nice 😉 

X-D.

Summer styles bohemian-2

Prachtige servetten van het Zweedse merk Himla. Kijk die kleuren eens lekker bij elkaar liggen.. Heb je een informeel tuinfeestje? Zet dan een mandje neer met verschillende servetten er in, zo kan iedereen er een pakken als het nodig is. Of leg ze neer met een kekke servetring, zoals deze van A la. Prachtig dat goud!!!

VT Wonen juni 2020
VT Wonen juni 2020

En…. Heb je ons al gespot in de VT Wonen bijlage: Buiten Eten Tafelstyling? 

Say what!!!! Ja echt, we staan er 2 keer in -> pagina 7 met het prachtige Himla Tafellaken Balance en op pagina 17 met het te leuke botermesje veer!!! De VT Wonen nog niet in huis – bestel dan hier. 

Om te vieren dat de zomer nu echt gaat beginnen & we in de VT Wonen staan krijg je de hele maand Juni 2020 15% korting op het hele assortiment!! Say what again???

Yes, 15% korting op alles… gebruik de code VT_WONEN bij het afrekenen. 

Dus sla je slag, haal de zomer in huis – eet buiten aan een te gekke gedekte tafel!

 

 

CLOSE

Filter

show blocks helper

Prijs

Merken +

Product Kleur +

Product Materiaal +

Product Diameter +

Aantal personen +

Serie +

Add to cart