summer style colourfull-13

Summer styles // Colourful

summer style colourfull-5

Summer Styles // Colourful

YESSSS!!! We gaan de zomer vieren met nieuwe thema’s/ styles: Summer Styles. Iedere week een nieuwe style uitgelicht in te gekke inspirationele foto’s -> handig zo shop je direct de hele look… Deze week in de highlight Colourful – Kleurrijk. Jahoor alle kleuren op tafel en genieten van een boost aan positieve kleurtjes! Love it!

Oh ja… hier mag je alles combineren hoor. Felle kleuren, pastel tinten icm neon – alles kan! Om het rustig en een geheel te houden combineer je een 3 a 4 tal kleuren met elkaar – zo wordt het geen kermis. En kijk dat zonnetje z’n werk eens doen… Alles is bright and shiny op zo’n dag. Ook qua materialen kan je lekker je gang gaan; porselein, glas, plastic, katoen, linnen of metaal – als er maar lekker veel kleur in zit!

Een aantal stylen vind je hier & shop je direct de hele look met het boodschappenlijstje er onder! Nice 😉 

EN… alleen de hele maand juni 2020 shop je alles met 15% korting – gebruik code VT_WONEN bij het afrekenen… Whoopwhoop!

X-D.

Ga met pastel tinten aan de slag als je niet van al die drukte houd, maar wel van kleurrijk. Mooie zomerse bloemen doen het altijd goed op de eettafel. Kies voor een groot boeket of juist een paar kleine vaasjes met een paar verschillende bloemen er in. Zo zomers!!

Het prachtige elegante Cutipol bestek – Goa, mat goud-wit, past hier perfect bij. Een zomersere tafel krijg je eigenlijk niet!

Wat vind jij van het effect dat het zonnetje achterlaat op het tafelkleed? De schaduw van de bloemen en glazen zijn truly amazing…

Shop hieronder direct alles wat je hierboven ziet – that’s conveniet…. 

VT Wonen juni 2020
VT Wonen juni 2020

En…. Heb je ons al gespot in de VT Wonen bijlage: Buiten Eten Tafelstyling? 

Say what!!!! Ja echt, we staan er 2 keer in -> pagina 7 met het prachtige Himla Tafellaken Balance en op pagina 17 met het te leuke botermesje veer!!! De VT Wonen nog niet in huis – bestel dan hier. 

Om te vieren dat de zomer nu echt gaat beginnen & we in de VT Wonen staan krijg je de hele maand Juni 2020 15% korting op het hele assortiment!! Say what again???

Yes, 15% korting op alles… gebruik de code VT_WONEN bij het afrekenen. 

Dus sla je slag, haal de zomer in huis – eet buiten aan een te gekke gedekte tafel!

 

 

CLOSE

Filter

show blocks helper

Prijs

Merken +

Product Kleur +

Product Materiaal +

Product Diameter +

Aantal personen +

Serie +

Add to cart