Summer styles // Sunshine op tafel

Goa - Zwart/Goud - Bestekset 24-delig // Cutipol
Goa - Zwart/Goud - Bestekset 24-delig // Cutipol
Goa - Zwart/Goud - Bestekset 24-delig // Cutipol

Summer Styles // Sunshine op tafel

Ohhh, we hebben weer even binnen moeten tafelen omdat het weer het niet toestond.. maar met dit bestek van Cutipol haal je de zon op tafel! Wat een beauty!!! Dit bestek komt uit Portugal en is handgemaakt op bestelling.. We wachten weer op onze nieuwe voorraad want het is super snel gegaan met de vorige levering! Deze collectie; de Goa is een van de bekendste en wordt door menig Michellin restaurant wereldwijd gebruikt om hun gasten te imponeren… en dat doet het! Het heft (handvat) is van kunsthars en blijft jaaaren mooi. De rest van het bestek is gemaakt van RVS met een 24K gouden finish….Wow!!! Wij zijn totally in love……….. 

De basis bestekset is er vanaf 399,90 euro (24 delig), dan kan je daarna mooi sparen voor het kleine bestek, juslepel, soeplepel, saladebestek etc…. 😉 

X-D.

En dan style je het bijvoorbeeld af met een hele rustige basis tafel om het bestek lekker te laten shinen! Himla tafellaken Ash met bijpassende servetten in combinatie met een wit porseleinen servies van Leeff. Dit servies is licht, sterk en modern -de buitenkant is mat porselein en de binnenkant (waar je van eet) is geglazuurd. Echt prachtig!

X-D.

CLOSE

Filter

Prijs

Merken +

Serie +

Product Afwerking +

Product Kleur +

Product Materiaal +

Product Diameter +

Aantal personen +

Add to cart