Himla tafellinnen

Het Zweedse merk Himla heeft de mooiste tafellinnen: tafelkleden & servetten. Al meer dan 30 jaar produceren ze “Scandinavian simplicity” in hun alledaagse producten. Love it!!!

Waar ben jij naar op zoek?

Linnen tafelkleed - Naturel // Himla

Tafelkleden

Shop hier
Linnen tafelkleed - Ash-Grijs // Himla

Servetten

Shop hier
Linnen Tafelloper - Naturel // Himla

Tafellopers

Shop hier
Linnen tafelkleed - Beige-Mind // Himla

Placemats

Shop hier
Linnen tafelkleed - Beige-Mind // Himla
Linnen Tafelloper - Naturel // Himla
Linnen tafelkleed - Naturel // Himla
TAGLINE

Servetringen

Style je tafel af met deze prachtige servetringen van Himla!

Shop servetringen

Care Guide

Tips om lang te genieten van je tafellinnen

Wasmachine

Het tafellinnen van Himla mag gewoon op 60graden gewassen worden! Weg met al die vlekken!

Strijken

Hang je tafelkleed nat op voor een non-chalante look op tafel, of strijk ze mooi netjes strak voor een glad resultaat

Kreukvrij

Vergeet het strijkijzer. Verwijder gemakkelijk kreukels en kreukels in je tafellinnen met een plantenspuit. Spuit water op het tafelkleed en wacht een paar minuten!

30 graden

Himla's linnen textiel is bestand tegen wassen op 60 graden en dat moeten we dan ook aanraden. Aan de andere kant is wassen op 60 graden niet altijd nodig als je was niet erg vuil is. Dan is wassen op 30 graden voldoende.

Wasverzachter

Je hoeft geen wasverzachter te gebruiken om uw textiel zacht te maken. Integendeel, je tafellinnen doet het beter als je geen wasverzachter gebruikt.

Kaarsvet

Ai, kaarsvet is altijd lastig! Probeer dit zo min mogelijk op je tafelkleed te morsen.. En anders even met een keukenpapier en strijkbout het kaarsvet verwarmen.

Inspirerend
Inspirerend

Raak geïnspireerd door unieke stylings

Behulpzaam
Behulpzaam

We helpen je graag met een persoonlijk styling advies

Verrassend
Verrassend

Je bestelling altijd als
cadeau ingepakt

Snelle Levering
Snelle levering

Levering binnen 2 dagen uit voorraad

Duurzame keuze

Himla ontwikkelt hoogwaardige producten, die vrijwel uitsluitend uit natuurlijke materialen bestaan. Hun verschillende eigenschappen zijn zorgvuldig gekozen als onderdeel van het productontwikkelingswerk om ze in staat te stellen hoogwaardige producten aan te bieden die geen gevaarlijke chemicaliën bevatten en die duurzaam zijn op de lange termijn. Een ander belangrijk aspect van Himla’s duurzaamheid is het vermijden van overproductie. Ze promoten langdurig gebruik door duurzame producten met een tijdloos design te produceren.

Het grootste deel van de productie van Himla vindt plaats in Europa, waar ze een strenge controle hebben over zowel arbeidsomstandigheden als milieukwesties. Op die manier kunnen ze de oorsprong van de producten traceren.
Dit stelt Himla in staat om een logistieke keten op een economisch, sociaal en ecologisch duurzame manier te exploiteren door de kortst mogelijke transportafstanden over de weg of over water te kiezen. Zo helpen we allemaal om onze Co2 footprint te minimaliseren.

Linnen handdoek - Natural // Himla
Handdoek - Wit // Himla
LINNEN HANDDOEK – NUDE-LICHT ROZE // HIMLA
TAGLINE

Handdoek

Ook te gek, deze prachtige linnen handdoeken met wafel-structuur. Wij gebruiken deze handdoek als keukendoek, eindelijk iets moois in de keuken!

Shop handdoeken

Meer Himla?

Himla maakt meer dan alleen tafellinnen… Van linnen beddengoed tot linnen kussens en zelfs linnen gordijnen, het prachtige linnen wordt voor diverse doeleinden ingezet om je huis om te toveren in een linnen paleisje. Kijk maar eens op de website van Himla.

Wil je graag iets bestellen wat we niet in het assortiment hebben? Neem even contact op en dan gaan we voor je aan de slag!