Pomax servies

Love it! Prachtig servies van het Belgische merk Pomax. Ze designen hier de leukste trendy serviezen en net weer even anders dan wat er in de grote warenhuizen ligt…

De Porcelino is een van de mooiste serviezen die we in lange tijd hebben gezien en ook nog eens betaalbaar is. Dit servies van Pomax is een regelrechte design aanwinst voor je tafel. De Porcelino is prachtig van vorm – niet strak en saai zoals de meeste witte porseleinen serviezen, maar lekker nonchalant en zacht in de vormen zoals de ovale dinerborden, ontbijtborden en kommen. 

Maar er is meer, kijk hieronder voor de diverse series die we hebben uitgekozen voor jou!

Wow, wat een te gekke serviezen!

Welk servies past bij jou?

“Care guide”

Hoe houd je je Pomax servies echt lang mooi?

Vaatwasser

Uiteraard mag je servies in de vaatwasser. Spoel het meest vuil af en laad de vaatwasser niet te vol – zodat het servies niet op elkaar steunt en leunt – dit kan eventueel problemen opleveren tijdens de beurt. Neem daarnaast een goed vaatwasmiddel, zorg dat er voldoende zout en glansmiddel aanwezig is. 

Afwassen

Was na gebruik de meeste voedselresten zo snel mogelijk af met heet water en gebruik bij het afwassen liever niet te vaak een schuursponsje – dit kan eventueel kleine krasjes opleveren. 

Magnetron bestendig

Ook kan porselein met gemak in de magnetron. De microgolven van de magnetron hebben geen invloed op het porselein.

Oven bestendig

Het porselein is ovenbestendig, tot 200 graden moet dit goed lukken. Let bij het neerzetten op dat je een onderzetter gebruikt & zachtjes neerzet. 

Officiële Pomax partner:

Wist je al dat Table Things een officieel Europees online verkooppunt is van Pomax? We hebben nauw contact met onze fabrikant in België & we kunnen je snel en vakkundig helpen. Heb je hulp nodig bij het bestellen of heb je vragen, neem contact met ons op, we helpen je heel graag!

Meer Pomax items…

Pomax produceerd nog veel meer spullen voor op tafel, maar ook voor in huis – zoals accessoires en te gekke meubelen. 

Wil je graag iets bestellen wat Table Things niet in het assortiment heeft? Neem even contact op.

Wil je meer zien van Pomax? Kijk dan op de website van Pomax.

CLOSE

Filter

Categorie -

Merken -

Collectie -

Afwerking -

Kleur -

Materiaal -

Afmeting -

Add to cart