Cutipol wit goud bestek goa fabriek

Cutipol bestek

Oh dear… het allermooiste bestek merk ter wereld: Cutipol. Dit Portugese familiebedrijf maakt al ruim 50 jaar wereldbekende besteksets zoals de Goa en Moon. Toendertijd alles met de hand, hedendaags is er veel geautomatiseerd maar nog steeds word ieder mes, vork en lepel met de hand bewerkt. Alleen dan kan Cutipol de allerbeste, allermooiste besteksets aanbieden die er zijn. 

Bij Table Things bieden we een aantal van deze bekende series aan. Een enorme set van 130-delig of alleen een espresso lepeltje – aan jou de keus!

Enjoy shopping! 

Cutipol Goa

Deze werelwijde unieke serie is gemaakt van 18/10 RVS waarbij de heften (waar je het bestek mee vasthoud) gemaakt zijn van een zeer hoogwaardig kunsthars. Daarom is het voor Cutipol mogelijk om het bestek in wel 10 kleuren aan te bieden! 

…en…het Cutipol Goa bestek mag gewoon in de vaatwasser!

24-karaats verguld

Cutipol verguld het RVS bestek met een 24-karaats goud laag waardoor we de volgende kleuren kunnen aanbieden:

RVS

In RVS hebben we zwart, bruin, blauw en wit beschikbaar:

Cutipol Moon

Deze serie is geïnspireerd op….. de maan ja! De lepel is zo rond als maar zijn kan, echt prachtig! Daarnaast kenmerkt deze serie zich door zeer slank en elegant te zijn.

Ook de Moon serie is gemaakt van hoogwaardig 18/10 RVS, het sterkste in zijn soort. Daarbij kan je kiezen voor glanzend of geborsteld RVS.

Of 24-karaats verguld, met een glanzende of matte finish.

Daarnaast is er ook nog een zeer hoogwaardige kwaliteit mat zwarte coating – duurzaam en prachtig in zijn afwerking.

Cutipol-Moon bestek tekening

Moon glanzend

Moon mat

Bestekset cadeau geven?

De besteksets worden standaard in kleine Cutipol doosjes geleverd, dat is goed voor het milieu omdat we minder “loze” volume transporteren wereldwijd en daarmee de Co2 voetstap verkleinen.

Wil je een bestekset cadeau geven? Kijk dan naar een prachtige presentatiebox – daar kan je alles in opbergen en ziet je cadeau er nog imposanter uit!

Geef ons een berichtje bij het maken van je bestelling & dan zorgen wij ervoor dat de bestekset in de box zit en je het direct als cadeau kan geven – leuk!

Cutipol besteksets 

Oehhh, wat zijn er veel verschillende besteksets om uit te kiezen… En wat krijg je nu in welke set? Ga je voor 42-delig of 75-delig? En wat krijg je extra bij een 80-delige set? 

Hierbij een mooi overzichtje van wat er in welke set geleverd wordt. Handig om te zien wat je allemaal in 1 keer aankoopt of wat je nog allemaal op je verlanglijstje kan zetten! 

Enjoy X-D. 

Cutipol kinderbestek Alice

Wow, hoe leuk?!? Dit is toch helemaal te gek Cutipol heeft zelfs aan onze kinderen gedacht! Volledig in style met de Goa kleuren hebben we nu ook kinderbestek! En kijk dan, in het mat goud! Chique de friemel! 

Cutipol steakmes RIB

De steakmessen van Cutipol zijn echt een eye-catcher op tafel! Kijk eens hoe simpel en toch elegant maar stoer deze messen zijn! Een fantastische toevoeging aan je Goa of Moon bestekset

…en een te gek cadeau om weg te geven! 

“Care guide”

Hoe houd je je Cutipol bestek echt lang mooi?

Vaatwasser

Het Cutipol bestek is vaatwasmachinebestendig. Minimaliseer langdurig contact met de stoom van de vaatwasser door het bestek te verwijderen zodra de wascyclus is afgelopen. Reinig daarna elk item met een zachte, droge doek. Het is het echt waard…

Afwassen

Was na gebruik alle voedselresten zo snel mogelijk af met heet water en een neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik bij het afwassen geen schuursponsjes!

Kunsthars heft

Om de donkere kunsthars heften (handvatten) langer mee te laten gaan en een meer kleurrijke tint te behouden, raden we aan een vochtinbrengende lotion of een paar druppels plantaardige olie aan te brengen. Dit geldt voor alle modellen met een kunsthars heft zoals Goa, Noor, Ebony en Kube.

Mesbladen

Wees extra voorzichtig met messen. Staal, dat een hogere snijkracht en hardheid geeft, is mogelijk minder weerstand tegen oxidatie. Zorg ervoor dat messen direct na gebruik worden gewassen en goed worden gedroogd voordat je ze op een droge plaats opbergt.

Corrosie

Vanwege het percentage koolstof in alle messen en het bestaan ​​van koper in goud- en roségoudcoating, is het raadzaam om geen agressieve, op chloor gebaseerde of anti-kalkhoudende reinigingsmiddelen te gebruiken, omdat deze kunnen vlekken of roesten.

Minimaliseer krassen

Plaats het bestek voorzichtig in de vaatwasser. Om krassen te voorkomen, moet bestek niet in contact met elkaar komen, met name gepolijste en matte afwerkingen. We raden aan om de messen apart in de vaatwasmachine te plaatsen.

The making of Cutipol bestek

You’ll love it….

Meer Cutipol bestek…

Cutipol produceerd nog veel meer series. Zoals de andere eigentijdse lijnen als Noor, Kube, Bauhaus en Solo. Maar ook klassieke items zoals de Alcantara en de Sevigne. En wat dacht je van het te gekke bestek voor kinderen de Alice? 

Wil je meer zien? Kijk dan op de website van Cutipol.com En wil je graag iets bestellen wat Table Things niet in het assortiment heeft? Neem even contact op, we helpen je heel graag!

CLOSE

Filter

Categorie +

Merken +

Collectie +

Afwerking +

Kleur +

Materiaal +

Diameter +

Aantal personen +

Vorm +

Afmeting +

Add to cart