te koop cutipol goa zwart mat goud

Cutipol bestek

Oh dear… het allermooiste bestek merk ter wereld: Cutipol. Dit Portugese familiebedrijf maakt al ruim 50 jaar wereldbekende besteksets zoals de Goa en Moon. Toendertijd alles met de hand, hedendaags is er veel geautomatiseerd maar nog steeds word ieder mes, vork en lepel met de hand bewerkt. Alleen dan kan Cutipol de allerbeste, allermooiste besteksets aanbieden die er zijn. 

Bij Table Things bieden we een aantal van deze bekende series aan. Een enorme set van 130-delig of alleen een espresso lepeltje – aan jou de keus!

Enjoy shopping! 

Cutipol GOA

Deze serie is gemaakt van 18/10 RVS, met eventueel een 24-karaats gouden finish. Daarnaast zijn de heften (waar je het bestek vasthoud) gemaakt van hoogwaardig kunsthars – deze is zeer duurzaam en gaat vele jaren mee! 

Bestek mag gewoon in de vaatwasser en als de heften wat lichter worden van kleur, kan je ze met een beetje olijfolie insmeren. Zo blijven ze nog jaren prachtig en geniet je er iedere dag van!

Cutipol MOON

Ook de Moon serie is gemaakt van hoogwaardig 18/10 RVS, het sterkste in zijn soort. Ook daarbij kan er gekozen worden voor een 24-karaats vergulden finish. Deze serie is geïnspireerd op….. de maan ja! De lepel is zo rond als maar zijn kan, echt prachtig! Daarnaast kenmerkt deze serie zich door zeer slank en elegant te zijn.

Cutipol besteksets 

Oehhh, wat zijn er veel verschillende besteksets om uit te kiezen… En wat krijg je nu in welke set? Ga je voor 42-delig of 75-delig? En wat krijg je extra bij een 80-delige set? 

Hierbij een mooi overzichtje van wat er in welke set geleverd wordt. Handig om te zien wat je allemaal in 1 keer aankoopt of wat je nog allemaal op je verlanglijstje kan zetten! 

Enjoy X-D. 

“Care guide”

Hoe houd je je Cutipol bestek echt lang mooi?

Vaatwasser

Het Cutipol bestek is vaatwasmachinebestendig. Minimaliseer langdurig contact met de stoom van de vaatwasser door het bestek te verwijderen zodra de wascyclus is afgelopen. Reinig daarna elk item met een zachte, droge doek. Het is het echt waard…

Afwassen

Was na gebruik alle voedselresten zo snel mogelijk af met heet water en een neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik bij het afwassen geen schuursponsjes!

Kunsthars heft

Om de donkere kunsthars heften (handvatten) langer mee te laten gaan en een meer kleurrijke tint te behouden, raden we aan een vochtinbrengende lotion of een paar druppels plantaardige olie aan te brengen. Dit geldt voor alle modellen met een kunsthars heft zoals Goa, Noor, Ebony en Kube.

Mesbladen

Wees extra voorzichtig met messen. Staal, dat een hogere snijkracht en hardheid geeft, is mogelijk minder weerstand tegen oxidatie. Zorg ervoor dat messen direct na gebruik worden gewassen en goed worden gedroogd voordat je ze op een droge plaats opbergt.

Corrosie

Vanwege het percentage koolstof in alle messen en het bestaan ​​van koper in goud- en roségoudcoating, is het raadzaam om geen agressieve, op chloor gebaseerde of anti-kalkhoudende reinigingsmiddelen te gebruiken, omdat deze kunnen vlekken of roesten.

Minimaliseer krassen

Plaats het bestek voorzichtig in de vaatwasser. Om krassen te voorkomen, moet bestek niet in contact met elkaar komen, met name gepolijste en matte afwerkingen. We raden aan om de messen apart in de vaatwasmachine te plaatsen.

The making of Cutipol bestek

You’ll love it….

Meer Cutipol bestek…

Cutipol produceerd nog veel meer series. Zoals de andere eigentijdse lijnen als Noor, Kube, Bauhaus en Solo. Maar ook klassieke items zoals de Alcantara en de Sevigne. En wat dacht je van het te gekke bestek voor kinderen de Alice? 

Wil je meer zien? Kijk dan op de website van Cutipol. 

Wil je graag iets bestellen wat Table Things niet in het assortiment heeft? Neem even contact op.

CLOSE

Filter

Prijs

Merken +

Product Kleur +

Product Materiaal +

Product Diameter +

Aantal personen +

Serie +

Add to cart