Unieke items voor op jouw eettafel

Bij Table Things vind je de mooiste items voor een te gekke tafel. Van servies, glazen, bestek tot accessoires; alles wordt zorgvuldig uitgekozen om de mooiste eettafel combinaties aan te kunnen bieden. Alles is persoonlijk met liefde & oog voor design en kwaliteit uitgekozen om jou een unieke eettafel moment te bieden. 

Nieuwe merken worden wekelijks ingekocht, uitvoerig getest & op inspirerende manieren gefotografeerd. Via blogs en Social Media zijn de gaafste looks gepresenteerd. Aan jou de eer om in 1 klik alles te bestellen!  

 

Achtergrond

Al jaren ben ik op zoek ik naar de mooiste items voor op tafel tijdens reizen & vakanties naar verre oorden. Heerlijk om unieke items op je eettafel te hebben staan die niet uit grote woonwinkels komen. Dus besloot ik om van mijn hobby werk te maken en dus een eigen onderneming te  starten!

De combinatie van speuren naar deze items en fotografie als hobby, maken deze onderneming een droom die uit komt. Iedere dag krijg ik enorm veel energie om dit allemaal te mogen doen en jullie daarvan te kunnen laten genieten middels de webshop.  

Enjoy! – D. (Daphne)

CLOSE

Filter

toon de blokken hulp

Prijs

Merken +

Product Kleur +

Product Materiaal +

Product Diameter +

Aantal personen +

Serie +

Add to cart