Unieke items voor op jouw eettafel

Tsja… what’s in the name? We hebben alleen maar te gekke “Tafel Spullen” !!!

Bij Table Things hebben we de mooiste items voor een te gekke (eet) tafel. Van servies, glazen, bestek tot accessoires; alles wordt zorgvuldig uitgekozen om de mooiste tafel combinaties aan te kunnen bieden. Alles is persoonlijk met liefde & oog voor design en kwaliteit uitgekozen om jou een unieke eettafel moment te bieden. 

Nieuwe merken en producten worden wekelijks ingekocht, uitvoerig getest & op inspirerende manieren gefotografeerd. Via onze blogs op deze website & via social media Instagram, Facebook & Pinterest zijn de gaafste looks voor jou gemaakt.

Alle bestellingen worden als cadeau ingepakt & naar je huis gestuurd. Jij verdiend het om ook bij het online shoppen verwend te worden – dus pak maar uit je nieuwste spulletjes & geniet er van! 

 

Goa - Zwart/Goud - Bestekset 24-delig // Cutipol

Who's that?

Al jaren zoek ik naar de mooiste items voor op tafel tijdens business trips & vakanties naar verre oorden. Zo leuk om unieke items op je eettafel te hebben staan die niet uit grote woonwinkels komen… 

En nog leuker is het om die unieke spulletjes te combineren, te stylen & dan te fotograferen. Mijn droom kwam uit toen ik de stap maakte om van de corporate business naar zelf ondernemen te gaan. 

Totally in love met “alles zelf doen” waardoor jullie de leukste, gaafste, mooiste items kan aanbieden waar ik volledig achter sta. 

Heb je vragen, opmerkingen, feedback of wil je meer weten, let me know! Persoonlijke service met aandacht voor jou is waar we blij van worden!

Daarnaast help ik je heel graag met het stylen/adviseren van je tafel. Just give me a call & je krijgt gratis advies voor jouw huis/tafel met concrete tips. 

Shop ze, bestel ze & pak thuis je cadeaus uit!

Enjoy! – Daphne

Webshop Keurmerk

Direct vanaf de start van de webshop zijn we aangesloten bij de onafhankelijke organisatie Webwinkel Keurmerk. Om jou als consument het vertrouwen te geven dat wij alles er aan doen om jou happy te maken.  

  • Webshop is gekeurd en voldoet aan de nieuwste Europese wetgeving
  • 14 dagen om de retour aan te melden
  • 14 dagen om het product retour te sturen
  • Binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour (mits u kunt aantonen dat het product is verstuurd) het geld gecrediteerd
  • Onafhankelijke geschillenbeslechting
Table Things is gecrediteerd sinds 2019, klik hier voor het keurmerk. 
Wil je meer informatie, of heb je vragen over het keurmerk? Kijk dan hier.
CLOSE

Filter

Categorie +

Merken +

Collectie +

Afwerking +

Kleur +

Materiaal +

Diameter +

Aantal personen +

Vorm +

Afmeting +

Add to cart