Over Table Things

Hoe het begon, waar we nu staan & waar we naartoe willen...

Kandelaar laag Terra - Glas // À la
Kandelaar Classic Blush - Glas // À la
daph inkoop a la

Hoe het begon...

Toen ik in 2016 op slag verliefd werd op een Cutipol Moon Goud espressolepeltje wist ik het... er is nog geen goede online shop met kennis, persoonlijke service en vooral veel inspiratie. Dus wat begon aan de keukentafel met een kleine webshop, naast mijn fulltime baan, ging in 2018 het roer om en ging ik er "helemaal" voor. Iedere dag bestellingen inpakken, fotograferen, prachtige producten inkopen & klanten adviseren is de allerleukste baan die er is! Een te gekke droom die is uitgekomen...

Borrelplanken - Hout // Pomax
Table Things pomax serviessets porcelino white
Logo table things

Waar we nu zijn...

De liefde voor design, kwaliteit & duurzaamheid uit zich in het premium assortiment.

Hiermee willen we ons afzetten tegen het consumeren & de snelle trends en juist aandacht bieden aan tijdloze klassiekers in een nieuw eigentijds jasje.
We zijn selectief in de merken waar we mee samenwerken. Zo garanderen we de kwaliteit van onze producten & weten we zeker dat je (niet alleen nu, maar ook over een paar jaar nog) blij bent met je aankoop.

Door de hechte samenwerkingen met onze merken, kunnen we een keuze maken in de collectie. Hiervan nemen we dan (bijna) altijd alle kleuren op, zodat je uit voorraad kunt bestellen & je items dus snel in huis hebt.

Waar we naartoe willen!

Op een onverwachte koffiedate werden de ogen geopend... wat is de legacy van Table Things? Hoe helpt Table Things aan een betere toekomst?

Brainstormen & doorpakken, waardoor we direct een nieuwe strategie uitzetten: door te kiezen voor duurzame producten met een hoogwaardige kwaliteit zorgen we ervoor dat we onze Co2 footprint kunnen verkleinen & waar jij lang van de producten kunt genieten. Daarnaast gaan we een gedeelte van de winst uitkeren aan goede doelen, die voor nu & een gezonde toekomst zorgen.

Op dit moment zitten we dus middenin die transitie, waarin we de hele keten willen verduurzamen – van Europees geproduceerde producten tot het klimaatneutraal afleveren van jouw bestelling.

Dit doen we nu:

- We werken alleen met 100% groene energie (vandeBron)
- We brengen pakketjes weg met een elektrische bakfiets
- We recyclen alle verpakkingen
- We pakken je bestelling zo klein mogelijk in
- Doneren een deel van onze winst aan MAMAS & 1% for the Planet

Dit doen we komend jaar:

- 100% van de verpakkingsmaterialen zijn dan ECO verantwoord. Denk aan dozen, enveloppen en tape; we willen weg van plastic
- 100% van de bestellingen worden klimaatneutraal geleverd
- Member worden van 1% for the Planet

Exclusieve styling

Omdat we voor een selectief aantal merken kiezen, kunnen we ook exclusieve content aanbieden. Alle producten worden door ons team getest, gestyled en vastgelegd op foto en video.

Table Things pomax serviessets porcelino white
Table Things pomax serviessets porcelino white
Table Things pomax serviessets porcelino white

Anders dan de rest...

Deze 4 kernwaarden staan hoog in het vaandel - daarom zijn we anders dan grote (internationale) webshops. We streven ernaar om altijd inspirerend, persoonlijk, verrassend & snel te zijn!

Inspirerend
Inspirerend

Raak geïnspireerd door unieke stylings

Behulpzaam
Behulpzaam

We helpen je graag met een persoonlijk styling advies

Verrassend
Verrassend

Je bestelling altijd als
cadeau ingepakt

Snelle Levering
Snelle levering

Levering binnen 2 dagen uit voorraad

Jij helpt mee!

We zijn er trots op dat we mooie duurzame producten mogen verkopen... Maar... we hebben maar 1 planeet & nog steeds heel veel armoede in ons midden. Daarom steunen we de volgende 2 goede doelen. Jouw aankoop bij ons helpt dus de wereld een beetje mooier & leefbaarder te maken...

Kinderfonds MAMAS

MAMAS zijn sterke Zuid-Afrikaanse vrouwen die niet kunnen aanzien hoe kinderen lijden onder armoede.
Ze geven niet alleen een gezonde maaltijd of warme knuffel, maar ze lopen een leven lang met de kinderen mee. Want een kind helpen ontsnappen aan de vicieuze cirkel van armoede lukt niet in een maand. Dat kost járen.
Daarom begeleiden de MAMAS kwetsbare kinderen van geboorte tot aan hun eerste baan.

Lees meer over de MAMAS

1% for the Planet

Give back what we use...
1% for the Planet is een wereldwijde non-profitorganisatie die een beweging opbouwt van bedrijven en individuen die filantropische steun leveren aan milieuorganisaties, die in de frontlinie voor onze planeet werken.
Donoren die rechtstreeks aan 1% voor de planeet geven, investeren in het vermogen om een groter ecosysteem van activisme en ondersteuning op te bouwen dat meer mensen betrekt bij de gedeelde missie.

Lees meer over 1% for the Planet