Merken

Er gaat geen tafelschikking voorbij zonder daar een aantal mooie merken. Bij Table Things selecteren we alleen de mooiste, duurzaamste en daarmee kwalitatief hoogstaande merken uit, die je jaren plezier geven aan een gezellige en mooie tafelschikking. 

Klik op de merken voor meer informatie over het bedrijf, de diverse series/lijnen die ze maken en eventuele “care guides” zodat je er extra lang van kan genieten.

Enjoy! X-D.

Cutipol bestek

Met stip op nummer 1 staat het prachtige merk: Cutipol uit Portugal. Dit familiebedrijf maakt de mooiste, elegantste besteksets ter wereld… LOVE it!

Himla tafellinnen

Minstens zo belangrijk is het tafellinnen wat op tafel ligt… Een prachtig mooi linnen tafellaken met bijpassende servetten is de eerste stap om je tafel te dekken. Het Zweedse merk Himla maakt naar ons idee de mooiste! 

Pomax servies

Prachtig porselein servies van het Belgische merk Pomax. Mooi dun wit porselein met een prachtig zacht en organisch design – imperfect. We are in love! 

Broste Copenhagen servies

En uiteraard ontbreekt er geen servies op tafel. Broste Copenhagen heeft diverse mooie servieslijnen waarvan we er 2 geselecteerd hebben; de Nordic Coal en de Nordic Sand. Nice!!!

À la accessoires

Tsja, een tafel maak je af met te gekke accessoires. Een stoere flesopener, een schattig schaaltje of jungle servetringen, het Nederlandse merk À la heeft ze! 

CLOSE

Filter

Categorie +

Merken +

Collectie +

Afwerking +

Kleur +

Materiaal +

Diameter +

Aantal personen +

Vorm +

Afmeting +

Add to cart