Himla tafellinnen

Het Zweedse merk Himla heeft de mooiste tafellinnen: tafelkleden & servetten. Al meer dan 30 jaar produceren ze “Scandinavian simplicity” in hun alledaagse producten. Love it!!!

Bij Table Things hebben we een selectie gemaakt van kleuren die heel goed te combineren zijn met alledaags of juist heel bijzonder servies en bestek. Daarom hebben we gekozen voor de serie Sunshine. Deze is gemaakt van 100% linnen en bestaat uit tafelkleden, tafellopers en prachtige servetten. Het linnen is gewassen voordat het genaaid word waardoor je de producten op 60 graden kan wassen! Weg met die vlekken…

 

Linnen

Het linnen zorgt voor fascinerende contrasten. Ruw vs. glad. Luchtig vs. ruig. Rustige kleuren vs. felle tinten. Scandinavische nonchalante tafellinnen, dat is Himla.

Linnen is een natuurlijk materiaal dat op onze eigen breedtegraad wordt gekweekt. Samen met het idee om een hoog kwaliteitsniveau te handhaven, betekent dit dat je investeert in een product die goed is voor de planeet. Dit mooie en milieuvriendelijke textiel is zowel duurzaam als heel erg prachtig.

“Care guide”

Al het tafellinnen van Himla mag je op 60 graden wassen! Say goodbye to stains…

Daarnaast kan je het tafellinnen nonchalant houden met de kreukels er in of strijk het even op voor een smooth resultaat. Aan jou de keuze..

Duurzaam Himla

Himla ontwikkelt hoogwaardige producten die vrijwel uitsluitend uit natuurlijke materialen bestaan. Hun verschillende eigenschappen zijn zorgvuldig gekozen als onderdeel van het productontwikkelingswerk om ze in staat te stellen hoogwaardige producten aan te bieden die geen gevaarlijke chemicaliën bevatten en die duurzaam zijn op de lange termijn. Een ander belangrijk aspect van Himla’s duurzaamheid is het vermijden van overproductie. Ze promoten langdurig gebruik door duurzame producten met een tijdloos design te produceren.

Het grootste deel van de productie van Himla vindt plaats in Europa, waar ze een strenge controle hebben over zowel arbeidsomstandigheden als milieukwesties. Op die manier kunnen ze de oorsprong van de producten traceren. 

Dit stelt Himla in staat om een logistieke keten op een economisch, sociaal en ecologisch duurzame manier te exploiteren door de kortst mogelijke transportafstanden over de weg of over water te kiezen (wat de koolstofvoetafdruk beïnvloedt).

Linnen servetten - Rustique-Roest bruin // Himla (set van 4)

Meer van Himla?

Himla maakt meer dan alleen tafelkleden en servetten. Van beddengoed tot kussens en zelfs gordijnen, het prachtige linnen wordt voor diverse doeleinden ingezet om je huis om te toveren in een Himla paleis. 

Wil je meer zien? Kijk dan op de website van Himla.

Wil je graag iets bestellen wat Table Things niet in het assortiment heeft? Neem even contact op en dan gaan we voor je aan de slag!

CLOSE

Filter

Categorie +

Merken +

Collectie +

Afwerking +

Kleur +

Materiaal +

Diameter +

Aantal personen +

Vorm +

Afmeting +

Add to cart