Goudkleurige servetring cutipol kerstsfeer
14 NOV 2023 | IN INFO/SERVETRINGEN | BY CHABELI

Servetringen: Kleine details, groots effect

De wintertijd is ingegaan en het wordt weer vroeg donker. Tijd om gezellige avondjes met jouw familie en vrienden te organiseren. En wat is er nu leuker dan het creëren van een mooi gedekte tafel?! Helemaal met de feestdagen in aantocht; mooi servies, glanzend bestek, kleurrijke servetten en als kers op de taart, prachtige servetringen.

Servetringen: de eyecatchers op tafel!

Servetringen zijn de eyecatchers op tafel! Ze matchen perfect bij een linnen of katoenen servet, maar kunnen ook prima bij een papieren servet. De servetringen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. Denk aan de vrolijke servetringen van À la, de stoere servetringen van Himla of de chique ringen van Cutipol. Ga voor een uniek en opvallend design bij effen servetten. Of kies voor een simpele elegante servetring wanneer je een druk design servet hebt uitgekozen.

Zilveren servetringen Himla licht

De voordelen van servetringen

Naast dat de servetringen mooi op jouw gedekte tafel staan, zitten er nog meer voordelen aan het gebruik ervan. Door servetringen te gebruiken, blijven servetten netjes op hun plaats en voorkom je dat ze rommelig op het bord liggen. Daarnaast beschermen ze de servetten tegen vlekken en kreuken.

Het combineren van servetringen met verschillende kleuren servetten, van bijvoorbeeld het merk Himla, die passen bij de seizoenen is een geweldige manier om je tafelsetting aan te passen aan de veranderende sfeer van de tijd van het jaar.

Dus, voor welke servetringen ga jij?

Shop nu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol inspiratie, nieuwtjes en meer!