Koffiemomentje Costa Nova
26 OKT 2023 | IN INFO/COSTA NOVA | BY CHABELI

Creëer het ultieme koffiemoment met de kopjes van Costa Nova

De zomer lijkt nu echt voorbij en geleidelijk worden de dagen weer korter. Hoewel we nog steeds van het warme najaarszonnetje kunnen genieten, begint het binnen ook weer gezellig te worden.

En wat is er nu heerlijker om van dit moment van overgang te genieten met een dampende kop koffie, chai thee of pumpkin spice latte in de hand? Een moment van ontspanning, warmte en gezelligheid waarbij je knus op de bank ploft om even tot jezelf te komen.

Koffie drink je uit…

En ja, hoeveel lekkerder zal jouw cappuccino smaken uit de prachtige kopjes van Costa Nova!

De kopjes van dit prachtige Portugese merk zijn echt een streling voor het oog. Elk kopje is uniek omdat er vanaf de rand een glazuurlaag naar beneden druipt in de meest prachtige kleuren! Wanneer je het kopje oppakt, voel je meteen de zorg en aandacht waarmee het gemaakt is. Geloof ons, het voegt een extra dimensie toe aan jouw koffiemomentje.

Costa Nova koffie drinken cappuccino

Costa Nova

Het aardewerk van Costa Nova wordt in de oven gebakken op hele hoge temperaturen, waardoor het geglazuurde oppervlak veel harder wordt dan gewoon aardewerk. De kopjes komen in drie maten: Espresso, Lungo & Latte! En het leuke is dat we ze in 8 verschillende kleuren verkopen.

Dus, elke keer dat je koffie uit het prachtige kopje van Costa Nova drinkt, zullen niet alleen je smaakpapillen, maar al je zintuigen gestreeld worden.

 

Bij aanschaf van twee Costa Nova koppen krijg je een GRATIS À la lepeltje cadeau! 

Shop nu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol inspiratie, nieuwtjes en meer!