10 MAART 2024 | IN POMAX | BY DAPHNE

NEW // Pomax Leggero wit servies

Hoe tof kan een wit porselein servies zijn!?

Helemaal on-trend met dit prachtige witte servies van Pomax: geglazuurd aan de binnenkant en mat (ongeglazuurd) aan de buitenkant. Wat een gaaf effect heeft die matte look! In de kommen zijn toffe designs aan de buitenkant. En de koffiekopjes hebben mooie dichte oortjes!

Helemaal van nu...

Kijk, hier zijn die toffe streepjes/structuur aan de kommen goed te zien. En als je het vasthoud is het dus ongeglazuurd, zo’n zachte matte feel. You love it, or you hate it! Nou… wij houden er enorm van en willen niets liever dan onze servieskast weer een flinke update geven!

Leggero pomax kleine kom

Ik hoor je niet...

En die dichte oortjes van de kopjes zijn toch te leuk!? Echt weer even helemaal anders dan de standaard witte porseleinen serviezen. Het kopje is verkrijgbaar in een espresso variant (zie foto) of een lungo variant voor je gewone kopje koffie zeg maar…

Leggero

Het Italiaanse woord Leggero betekend Licht. En dat is dit porselein absoluut! Het prachtige witte servies is een mooie lichte kleur, maar het gewicht is ook licht! Gewoon porselein kan wat zwaarder zijn, maar dit magnesium porselein heeft een ultieme sterkte en is daardoor heel dun te produceren. Oftewel superlicht! Leggero!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol inspiratie, nieuwtjes en meer!