NEW // Alle kleuren Cutipol Goa Goud

We zijn zo blij met het feit dat we ALLE kleuren van Cutipol Goa goud in huis hebben! Laten we die die even vastleggen in mooie foto’s & jou de keus geven voor welke kleur je gaat…

Voor welke kleur ga jij?

Dit is toch geweldig? Ben je een fan van goud, wij ook! Maar dan... welke combinatie van kleur heft vindt jij het mooist? Wij zijn er eigenlijk nog steeds niet uit & willen deze hele regenboog best in de keukenlade hebben!
Het heft is gemaakt van een zeer duurzaam kunsthars en zorgt voor jarenlang plezier. Omdat het RVS ondergedompeld is in een bad van 24-karaats goud, is het dan ook geen probleem om dit elke avond in je vaatwasser te leggen.

cutipol bestek goa rood goud
cutipol bestekset goa pink roze goud gold Table Things
Cutipol Goa – Blauw/Goud
Table Things Cutipol bestekset goa celadon goud gold
cutipol bestek-ivory goa gold
Goa white gold wit goud bestekset cutipol bestek-10

Meer Cutipol?

Officiële Cutipol partner

Wij zijn een officieel Europees online verkooppunt van Cutipol! We hebben nauw contact met ze in Portugal & we kunnen je snel en vakkundig helpen. Heb je hulp nodig bij het bestellen of heb je vragen, neem contact met ons op, we helpen je graag!

Cutipol heeft wel 50 bestek collecties en daarin nog diverse kleuren om uit te kiezen... Helaas hebben we daarom niet alles op voorraad, maar heb je een vraag over een andere collectie? Let us know!
Bekijk de andere collecties van Cutipol op de website www.cutipol.com

Nieuwsbrief

Stay tuned, schrijf je in voor je wekelijkse nieuwsbrief met oa inspiratie, nieuws & deze blogs!