À la accessoires

Wij Nederlanders zijn een stel bofkonten met dit prachtige Haarlemse merk: À la. Ze maken de gaafste items voor in huis en te gekke sieraden. Alles is zo lekker shinyyyyy, want het is gemaakt van gerycled messing en dat heeft dezelfde kleur als goud! Love it! 

Wat is messing?

Bijna alle producten die je van À la zal vinden in onze shop zijn gemaakt van (gerycled) messing. 

Messing is een legering van koper en zink. Dit is een puur materiaal dat erg stevig, maar tevens ook buigzaam is. Daarmee kunnen ze dus alle mooie vormen maken die je van ze kan verwachten.
 
Daarnaast heeft messing de zekerheid dat het altijd de kleur goud blijft behouden – Love it!!

“Care guide”

• Messing kan soms donkerder van kleur worden als je het langere tijd gebruikt, maar dit materiaal is eenvoudig te reinigen met Brasso-koperpoets en een droge doek. Een no-brainer, is echt zo gedaan!

• Brasso koop je bij vrijwel iedere supermarkt en kost slechts een paar euro.

Let er bij het gebruik van Brasso op dat je het niet aanbrengt terwijl je andere verzilverde of vergulde sieraden draagt. Door de chemische samenstelling verdwijnt de toplaag van goud of zilver. OEPS.. dus let even op! 

Meer van À la?

Tsja, bij Table Things hebben we een selectie gemaakt van À la als het gaat om items die we kunnen gebruiken in en om het huis. Maaaarrrr… ze maken ook prachtige catchy sieraden!  

Wil je hier meer van zien? Klik dan op de website van -> À la.

Wil je graag iets bestellen wat Table Things niet in het assortiment heeft? Neem even contact op, dan gaan we voor je aan de slag.

CLOSE

Filter

Categorie +

Merken +

Collectie +

Afwerking +

Kleur +

Materiaal +

Diameter +

Aantal personen +

Vorm +

Afmeting +

Add to cart