Nu besteld, binnen 2 dagen in huis - Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Nu besteld, binnen 2 dagen in huis - Gratis verzending en retour vanaf €50,-

Anafi // Pomax

Wissen

Anafi // Pomax

Anafi // Pomax is een servies collectie van Belgische bodem. Dit te gekke lifestyle merk heeft zoveel gave spullen, we zijn er verliefd op!

Anafi is een Grieks eiland en daar is dit te gekke servies naar vernoemd – de witte en blauwe kleuren die gebruikt zijn voor dit servies stralen Griekenland uit. Zo prachtig en net even anders door de unieke oortjes aan de kommen. De kommen passen super mooi bij elkaar maar kunnen ook afzonderlijk. Kijk die saladeschaal eens schitteren op tafel!? Te gek!!!

En kijk hoe gaaf het is om dit servies te stapelen of om te combineren met ander servies voor een frisse afwisseling! Te gek met al je witte basis servies, of juist met bruin… alles kan!

Anafi Kom - Wit/Blauw // Pomax
Anafi Kom - Wit/Blauw // Pomax
Anafi Kom - Wit/Blauw // Pomax
TAGLINE

Pomax servies – Anafi

Wat een prachtige schalen & te gekke borden! Ga voor de hele collectie of mix en match er op los.

Care Guide

Uiteraard is het servies vaatwasserbestendig, maar wat kan je allemaal nog meer doen om zo lang mogelijk van je servies te genieten?

Vaatwasserbestendig

Uiteraard mag je servies in de vaatwasser. Spoel het meest vuil af en laad de vaatwasser niet te vol – zodat het servies niet op elkaar steunt en leunt – dit kan eventueel problemen opleveren tijdens de beurt. Neem daarnaast een goed vaatwasmiddel, zorg dat er voldoende zout en glansmiddel aanwezig is.

Afspoelen

Was na gebruik alle voedselresten zo snel mogelijk af met heet water en een neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik bij het afwassen liever geen schuursponsjes, zo voorkom je krassen.

Magnetronbestendig

Ook kan porselein met gemak in de magnetron. De microgolven van de magnetron hebben geen invloed op het porselein.
Aardewerk & steengoed kunnen ook in de magnetron, maar kunnen een stuk warmer worden indien er wat vocht van de vaatwasser in het servies trekt.

Ovenbestendig

Het porselein is ovenbestendig, tot 200 graden moet dit goed lukken. Let bij het neerzetten op dat je een onderzetter gebruikt & zachtjes neerzet.
Aardewerk & steengoed zijn niet zo goed bestand tegen de warmte - let dus op wat er op de onderkant staat!

Officiële Pomax partner

Pomax Home Collection Logo

We zijn een officieel Pomax verkooppunt voor Europa & hebben goed contact met ze in België.

Daarnaast maakt Pomax nog veel meer spullen voor op tafel, maar ook voor in huis – zoals accessoires en te gekke meubelen. Wil je graag iets bestellen wat Table Things niet in het assortiment heeft? Neem even contact op.

Wil je meer zien van Pomax? Kijk dan op de website van Pomax.